nuffnang

Teme's GANG

say NO to HOMOSEXUALITY!

Assalamualaikum... kaum Adam dan kaum Hawa yang dikasihi...

the difference between human and animals are the "BRAINS"
and some human were just "too genius" to make an innovation...

MAN were made for WOMAN..... and vice versa..
pernah tgk binatang gay/lesbian? ado??

just imagine the world full of homosexuality...

tough question....... will be impossible question to answer


the problem will be even WORSE if......

the world will be distorted......

MAN and WOMAN were made to complete each other
normal couple abnormal couple


yeah... problem did happen sometimes... (husband n wife)

and at that moment, the proper usage of "BRAINS" is applied.... tolerance...
peace :)....
be normal.....
don't try to create a dumb innovation.... WE LOOK CUTER N BETTER IN NORMAL WAY

Positive Thinking "husnu dzon"

Assalamualaikum..
this is one of my final post (bukan final)... sebelum teme masuk 2nd semester... so lepas nie post tak sekerap selalu :)... i need time to focus on study :)..


*they're talking about teme's hand on previous picture

obviously positive thinking is more "peace"





same things happend on teme's blog.. click the image for larger view..

jgn serabutkan minda anda dgn sangkaan negatif :).. take it easy dude!!

try positive thinking on "majority" of the situations around you...
somehow, u need to accept the "bad things" that happened around you.. example, if someone smokes, FORBID him! don't just simply use "positive thought" and jump with the conclusion "its okay if he smokes... he is trying to make more clouds in our atmosphere"....NO!!


POSITIVE THINKING (husnu dzon) is the way of peaceful life....


so.. why DON'T YOU QUIT SMOKING?

Assalamualaikum..
try this "dialogue tips" on smokers... hehehe....

POINT 1 :
  • talk about health
  • talk about the effects (search sendiri laa =.= )
  • talk about the contents (search sendiri laa =.=)
  • bla bla bla bla bla bla


POINT 2 :
  • talk about money
  • talk about the ability of performing haj (perkara wajib)
  • bla bla bla bla


POINT 3 :
  • again... talk about money
  • suggest him/her to contribute in helping others rather than contribute in destroying him/her self
  • bla bla bla bla


*muslim juries = ulama

POINT 4 :
  • talk about the "FATWA"
  • settle....
for smokers
think of the people around you that will also get the negative effects.. dont be selfish... if u still wanna smoke.. go ahead... but u have to swallow the smoke... thanks...

enough kot? sorry for delaying this post... teme was on "vacation" and no scanners were there.. hopefully, it might helps... kot?

cara HARAM bertudung

Assalamualaikum.. korang2!!
it just a short & simple post....
i posted it because i think its IMPORTANT

To avoid from being an ignorant muslim, kita sama2 share ok?..
kita tak boleh pakai tudung yang ade bonggol kat belakang.. sangullah rambut anda tu ke bawah :).. ni ada pulak yg beli tudung yg siap ada bonggol palsu...
mcm predator pn ade.. XD

okay.. teme tahu yg korang ni malas nk baca tulisan2... teme pn camtu :P.. tp sekarang, rajin2kan diri baca 2 hadis ni.. teme dah siap tulis da, cume nak bace je :D
“ akan muncul dalam kalangan umatku di akhir zaman, kaum lelaki yang menunggang sambil duduk di atas pelana, lalu mereka turun di depan pintu-pintu masjid. Wanita-wanita mereka (isteri mereka atau anak perempuan), berpakaian tetapi seperti bertelanjang (nipis & ketat). Di atas kepala mereka pula (wanita) terdapat bonggolan (sanggul atau tocang) seperti bonggol unta yang lemah gemalai. Oleh itu laknatlah mereka semua. Sesungguhnya mereka adalah wanita-wanita yang terlaknat”
- hadith riwayat Ahmad,

“dua golongan penghuni neraka yang mana aku sendiri belum pernah melihat keadaan mereka di dunia: golongan yang membawa cemeti seperti seekor lembu lalu menggunakannya untuk memukul manusia dan juga kaum wanita yang berpakaian seperti bertelanjang, menggoyangkan badan dan berlenggang-lenggok, kepala mereka ada suatu seperti bonggol di kepala unta yang bergoyang-goyang. Mereka tentu tidak akan memasuki syurga atau mencium baunya sedangkan bau syurga itu dapat dihidu dari jarak perjalanan begitu dan begini”
–hadith riwayat Muslim
semua orang ada nafsu utk kelihatan cantik... n sesetengah hamba Allah xberjaya lawan nafsu ni.
boleh ke kita just conclude mereka ni BERNAFSU BESAR? :P.. joke.. marilah kita sama2 control nafsu dan menolong org control nafsu yer kwn2?

ingatlah... di dunia ni kita suka sembang2 pasal hal yang kita suka (dunia).. tapi ketika kita di dalam syurga/neraka kita akan hanya ingat kepada mereka2 yang sntiasa tegur/beri ceramah/nasihat kita... dan pada saat itulah kita sedar yg ianya penting :)

a debate against AMERICAN

Assalamualaikum.. :D

  • i'm not encouraging u to hate them or to cause a war...
  • i'm not talking about who is winning this argument...
  • i'm not trying to win the muslims or vice versa...
  • i'm talking about humanity...
  • i'm trying to show you multiples perspectives of the meaning of TERRORISM..

a doodle of a scene in a movie... just take a minute to read through it... :)








inspired from a movie

no need to ask for permission...
share it if u think muslims should realize, alert and open their eyes about this PERSPECTIVE..
i'm tired of hearing my friends being oppressed....

Who CREATE GOD???!

Assalamualaikum.. dear viewers!!!! long time no see maaaa!!!!
HAHAHA... sorry for delaying the publishing of this post!! :P.... well, some inconveniences makes me sceptical to continue drawing :P...
but its okay now... problem solved :)..
ehem.. this post related to the the previous post :)



explaination:
one of the characteristics of "the law of time and space" is everything in the universe must have an origin/begining.... but Prof Stephen W.Hawkings states that, the universe form by the "bigbang" (NOT THE KOREAN BAND!!), but he also said that the bigbang happens spontaneously.. so IGNORE HIM...hahaha! how come a BIGBANG just happens like that? derrrrr.....

and the universe is finite, (u may google it it you still sceptical).. FINITE means that there is an END for this universe.. so, can u imagine a "wall" without anything behind it? even a particle?..
so the conclusion is there are SOMETHING beyond our universe (quran and sunnah said that there are 7 layers of sky) and Allah are in the 7th layer... thats ALL :)... dont make it complicated for you..

islam is easy...

btw, i use "are" for Allah to show that He is Almighty :)

HOT POST!!